DSC_2987.JPG

Mijn naam is Saskia Jansen en ik ben een dans en een yoga docente.

Ik ben dol op mijn lijf in beweging te zetten en ik ben altijd opzoek naar verdieping (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel), creativiteit en transformatie in het leven.

 

Van jongs af aan dans ik al graag en vanuit die interesse ben ik, met een om weggetje naar de Universiteit en veel zelfonderzoek,  in aanraking gekomen met yoga en de Utrechtse Dans Academie, waar ik na drie jaar mijn diploma heb gehaald. De volgende stap was makkelijk voor me, want doordat ik graag yoga beoefende, wilde ik een opleiding doen tot yoga lerares, wat ik ook gedaan heb. Sindsdien volg ik regelmatig verdiepende cursussen en opleidingen.

Naast yoga wil ik graag de intuïtieve kant van dans de wereld in brengen. Dit hoop ik mensen aan te reiken met de Ecstatic Awakening Dance lessen die ik geef en waar ik ontzettend veel plezier uit haal.

Mijn leven is altijd in beweging en dit heb ik ook nodig om gelukkig te blijven. Ik reis dan ook graag en vind het ontmoeten van nieuwe mensen en vrienden een groot cadeau. Daarnaast is de natuur belangrijk voor me en hoop ik naast het drukke leven dat de mens kan hebben het ritme van de natuur te blijven kunnen voelen en volgen, omdat ik me daar het meest thuis in voel.

Verder heb ik nog vele andere dingen waar ik plezier uit haal. Het creatief bezig zijn met verf of het maken van dromenvangers is daar het topje van de ijsberg van.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en mee te nemen op avontuur.

Voel je vrij contact te zoeken.

Liefs en Namasté

IMG-20200331-WA0001.jpg

Ik ben Marina Dijkshoorn-Schouten, geboren in 1969, en getrouwd met Nico.

Van beroep ben ik schoonheidsspecialiste en yogadocente.

Mij hobby’s zijn yoga, fietsen en MTB’n, wandelen, skiën, muziek luisteren soms met een dansje.

Sinds ik een poweryoga demonstratie zag van Annemarie Braun dacht ik: “Wauw, dat ga ik doen en heb ik me meteen ingeschreven.” Dat is nu zo’n 10 jaar geleden. Vanaf de eerste les was het een soort liefde op het eerste gezicht.

Voor mij is yoga ideaal en vat alles samen wat ik hiervoor gedaan heb (gym, jiujitsu ,conditie training, fitness, tai chi en spinning).

Yoga is kracht en souplesse, conditie en ontspannen.

Yoga is de basis in mijn leven geworden en maakt voor mij dagelijkse dingen makkelijker zoals werk en hobby’s en daarom kijk ik er echt naar uit om meerdere keren per week de mat op te mogen. 

Ook de alledaagse dingen zoals de ups en downs van het leven zijn door yoga dragelijker. De Italië en Texel yogavakanties zijn daarin ook een echte boost voor mij.

Yoga maakt me steeds bewuster en laat me groeien in wie ik ben. 

In het seizoen 2017/2018 heb ik deelgenomen aan een yogadocenten opleiding gegeven door Annemarie Braun en merkte dat het lesgeven net als mijn werk veel voldoening geeft waar met name de connectie die er onderling ontstaat bijzonder is om mee te maken.

Image by Saffu

Tlaitmas Amghar geeft power/vinyasa flow yoga, restorative yin yoga en yin/yang yoga

Image by Saffu

Karin Brugman geeft acupunctuur, transpersoonlijke meditatieve acupunctuur, coaching, mindullnes, leuke workshops en meer.

Volg Ons

  • Facebook Social Icon

​© 2020 The Art Of Dao. Ontworpen met Wix.com

KVK: 70718857 - BTW: NL002241276B30     

Van Tolstraat 4, 2411BR, Bodegraven