ORTHOPEDAGOGE

Joyce te Kolste

Contactgegevens

Praktijk OPSY

Van Tolstraat 4

2411 BR Bodegraven

 

Telefoonnummer: 0653715444

E-mailadres: info@praktijkopsy.nl

Website: www.praktijkopsy.nl

OPSY

OPSY is een kleinschalige praktijk voor orthopedagogiek en psychologie en biedt kwalitatieve en laagdrempelige hulpverlening aan kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten op het gebied van onderwijs en sociaal-emotionele ontwikkeling. 

De praktijk hecht veel waarde aan een persoonlijke en betrokken benadering en we onderscheiden ons door de behandeling aan te laten sluiten op de specifieke behoefte van elk kind. Ieder kind is namelijk anders: verlegen, vrolijk, onzeker, speels.. Echter hebben alle kinderen één ding met elkaar gemeen: een positieve benadering haalt het beste in ze naar boven. Onze visie is om uit te gaan van de talenten en krachten van elk kind. Hiervandaan zal een werkwijze worden gecreëerd passend bij het karakter en de belevingswereld van uw kind.

Image by Ben White

JOYCE TE KOLSTE

Mijn naam is Joyce te Kolste en in 2018 heb ik praktijk OPSY opgericht. Sindsdien leid ik met veel enthousiasme, deskundigheid en ondernemerschap de praktijk.

In 2010 ben ik begonnen met de PABO. Tijdens deze studie merkte ik al direct mijn enorme interesse voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Mijn kracht in de klas ligt dan ook in het scheppen van een veilig pedagogisch klimaat. Ik hecht er veel waarde aan om een stevige vertrouwensband op te bouwen met de kinderen, zodat ze zich veilig en gehoord voelen. Tijdens mijn werk als leerkracht heb ik de studie orthopedagogiek gevolgd. Hier heb ik geleerd nog beter tegemoet te komen aan individuele verschillen en het kind in interactie met de omgeving te bekijken. Momenteel volg ik de studie tot cognitieve gedragstherapeut. Het is mijn ambitie om steeds beter aan te sluiten bij diverse hulpvragen en om kwalitatieve zorg op maat te bieden. Elk kind is uniek en vraagt dus om een individuele aanpak.

Door mijn jarenlange ervaring als leerkracht en mijn werkzaamheden als orthopedagoog, heb ik zicht op de hele ontwikkeling. Het geeft me enorme voldoening om kinderen te helpen. Zeker omdat de begeleiding een leven lang effect heeft: een mentaal sterk kind groeit op tot een gebalanceerde volwassene.

E-mail adres: joyce@praktijkopsy.nl

Volg Ons

  • Facebook Social Icon

​© 2020 The Art Of Dao. Ontworpen met Wix.com

KVK: 70718857 - BTW: NL002241276B30     

Van Tolstraat 4, 2411BR, Bodegraven