Privacy-verklaring

YOGA MASSAGE ACUPUNCTUUR ORTHOPEDAGOGIE

 

The Art Of Dao, gevestigd aan de Van Tolstraat 4 te Bodegraven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Van Tolstraat 4, 2411 BR Bodegraven

Saskia Jansen is de Functionaris Gegevensbescherming van The Art Of Dao. Zij is te bereiken via theartofdao28@gmail.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

The Art Of Dao verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld via het ingeleverde intakeformulier, e-mail of per telefoon.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

The Art Of Dao verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– gezondheid
– gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via theartofdao28@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

The Art Of Dao jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om onze yogalessen of therapie/coaching aan te laten sluiten aan jouw (fysieke) mogelijkheden

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

  • The Art Of Dao verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

The Art Of Dao neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker vanThe Art Of Dao) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

The Art Of Dao bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > 8 jaar > verplichte bewaartermijn voor de belastingdienst

  • Personalia > 8 jaar > verplichte bewaartermijn voor de belastingdienst

  • Adres > 8 jaar> verplichte bewaartermijn voor de belastingdienst

  • E-mailverkeer > 8 jaar> verplichte bewaartermijn voor de belastingdienst

 

Delen van persoonsgegevens met derden

The Art Of Dao verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven (Momo Yoga voor de yogalessen, MailChimp voor de nieuwsbrieven) die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst en vaste medewerkers van The Art Of Dao, die inzage hebben in jouw gegevens hebben, allen een geheimhoudingsverklaring getekend om te zorgen voor eenzelfde niveau van de beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. The Art Of Dao blijft verantwoordelijk voor gegevensverwerking.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

The Art Of Dao maakt gebruik van cookies op haar website. Als je onze site bezoekt, krijg je hier ook een melding van. Onze website heeft een SSL certificaat.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The Art Of Dao en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar theartofdao28@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. The Art Of Dao wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

The Art Of Dao neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via theartofdao28@gmail.com.

Volg Ons

  • Facebook Social Icon

​© 2020 The Art Of Dao. Ontworpen met Wix.com

KVK: 70718857 - BTW: NL002241276B30     

Van Tolstraat 4, 2411BR, Bodegraven