Zoek jij een praktijk, workshop, lezing of les locatie?

 

In ons The Art Of Dao Centrum zijn de krachten gebundeld van meerdere therapeuten/docenten/natuurgeneeskundigen/massage therapeuten en er is ruimte voor uitbreiding of een samenwerking.

The Art Of Dao in Bodegraven biedt 4 mooie ruime professionele praktijk, les, lezing, workshop etc.  ruimtes:

  • Praktijk/spreekruimte: voor hen die geen gebruik maken van een behandeltafel. Coaches, therapeuten, consulenten, adviseurs etc. treffen hier een professionele doch uiterst sfeervolle ruimte.

  • Grote open zaal (56m2) voor b.v. pilates of tai chi lessen, maar zeker ook voor grotere lezingen zeer geschikt. Presentatie mogelijkheid

  • Behandel/praktijkruimte (12m2) met massage/behandeltafel, wastafel met warm water en zitje. Sfeervol, professioneel en zeer praktisch vormgegeven.

Inclusief gebruik van de algemene voorzieningen van de locatie o.a. wachtkamer/lunch ruimte. Grote ruimte met grote tafel voor 8 personen. Presentatie mogelijkheid. Professioneel, sfeervol en uiterst praktisch, volledige uitgeruste keuken (koffie/thee), kleedkamer en ruime toilet.

De locatie ligt in Bodegraven op 2 minuten loopafstand van het treinstation. Aldaar directe verbindingen binnen 20 minuten met Utrecht en Leiden. Tevens direct naast het pand gratis en zeer ruime parkeerplaats. Bodegraven ligt direct aan de A12 en N11. U bent binnen ca. 20 auto minuten in Leiden, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Amsterdam ligt op ca. 45 minuten afstand.

Zoek jij praktijk/lesgeef/workshop/lezing ruimte of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met Saskia Jansen op het mailadres: theartofdao28@gmail.com